#JAFOTIM #JAFOTIMSK #JAFOTIMCZ
Kreativne Profi Fotosluzby pre vas

Z môjho Blogu

Moje aktuálne fotenie, novinky aj myšlienky

vianocny plagat 2017

 

Tanečná škola Fit Bambuľka pôsobiaca v Piešťanoch sa venuje pohybovým aktivitám detí. Každoročne organinizujú mnohé vystúpenia,

tentokrát vás pozývame na vianočné vystúpenie žiakov v Kine Fontána 17.12. 2017 o 13:00 hod.

 

 

 

Vystúpia deti pod vedením lektoriek orientálneho brušného tanca Kamilky Bzdúškovej a Katky Lesayovej.

Vďaka rôznym aktivitám s rozličným druhom pomôcok si deti osvoja a vyskúšajú rozličné spôsoby pohybu. Zlepšia si motorické schopnosti, stimulujú vlastné zmysly a budujú si sociálne schopnosti. Cvičenie prospieva nielen zdraviu, ale aj k zlepšeniu kontaktu medzi rodičom a dieťaťom. Rodičia sa popri cvičení venujú svojmu dieťaťu a môžu sa tešiť zo spoločných úspechov.

Základom lekcie sú rôzne ľahké cvičenia pomáhajúce udržiavať pružnosť a ohybnosť vyvíjajúcich sa detí. Správne cvičenie u detí zaistí zdravý vývin všetkých svalových skupín a kĺbov.

Orientálny brušný tanec je určený pre dievčatá, ktoré získavajú vlastné sebavedomie a ženskosť jednoduchým spôsobom – tancom. Je zameraný v prvom rade na izolované pohyby jednotlivých častí tela a postupne sa tieto pohyby rôzne kombinujú a prepájajú do pôvabných kreácií.

Ako sa detičky popasujú so všetkými pohybmi si môžete spoločne s nami pozrieť a podporiť ich veľkým potleskom - budeme tam :)

 

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Sledujte, lajkujte a fandite my na sociálnych sieťach.

facebook       gplus       twitter

Príjimam Objednávky na Fotenie Rezervácie volajte: 0905 256 166

alebo použite kontaktý formulár

fotim blue